Бурж эхан зе

Канде пуна даг1у хилар шун руг суман, 
Кане иркъар ягтунай хи, г1агуг суман. 
Хунда савда, ца керхун уга иркарин, 
Алайшуне хе мурадар, х1ун негарин. 

Канде пуна даг1у хилар шун руг суман, 
Кане иркъар ягтунай хи, г1агуг суман. 
Хунда савда, ца керхун уга иркарин, 
Алайшуне хе мурадар, х1ун негарин. 

Бурж эган зе, дард эхаан зе, вакас угайф, иркъ эхан зе. 
Бурж эган зе, дард эхаан зе, вакас угайф, иркъ эхан зе. 

Яраб кадар, эхан иркарис иб сабур, 
Яраб кадар, эхан дуйил ухюб абур. 
Некин капуйк яраб эхан атаф умуд, 
Дардар агуне, агас амеган химуд. 

Амех1ан ве иркураъ хе жигил гумур, 
Хунда рахат вун хуне зе иркуран гуур. 
Андайхи рагукандиъ авалан нурар, 
Негар хуне хеш гумурдиъ ату хьилар. 
 
Бурж эган зе, дард эхаан зе, вакас угайф, иркъ эхан зе. 
Бурж эган зе, дард эхаан зе, вакас угайф, иркъ эхан зе. 
....................................... 
Бурж эган зе, дард эхаан зе, вакас угайф, иркъ эхан зе. 
Бурж эган зе, дард эхаан зе, вакас угайф, иркъ эхан зе. 


Рецензии