Молитва

Налетить ураган у недобру годину
І зруйнує Дніпро золоті береги...
Всемогутній Господь, порятуй Україну,
Від нещадного лиха її збережи.

Нас несе наша доля крізь ті буревії,
Що затьмарюють все в божевільні часи.
Захисти нас, Пречиста діво Маріє,
Від недолі країну мою збережи...

Чи здійснить наш народ вікову свою мрію,
Щоб ця мирна земля більш не знала війни?
Поможи нам Христос! Хай не згасне надія.
Наша віра й любов – на врятують вони.


Рецензии