ВВВ-18 В дчуття власно важливост

У важливої людини -
Завжди стильний кабінет,
На стіні висить поштиво
Ще важливіший портрет.

В пухлих ручках - тільки паркер,
На столі триклятий епл,
Як дожити до зарплати,
Якщо зрощений в совдепі.

Закупився у Canali, -
Бо в вітчизни дефіцит,
Не працюють геть, канальї,
Лиш розгонять апетит.

В туфлях справжніх від Berluti,
Важко йти по бездоріжжю,
Завжди наче на розпутті -
Особливо коли сніжно.

А авто - якої марки -
Коли вибрать нема з чого,
Lamborghini, Maserati,
Інші - дивляться убого.

Тож нехай буржуй не бреше,
Або хай мені догодить.
Бо у "Волги" - місце перше -
Для почесної нагоди.

Бо якщо зашквар і купиш -
І проїдешся по місту,
Усі дивляться від скуки,
Як на зїзді комуністів.

Треба з понтом, воронково,
З розумінням привілеїв,
А не мірять однаково -
Як з совдепу - рівні лейбли.


Рецензии