***

Життя іде та не без перешкод
Народжений щоб стати кимось
Хапаєшся за кожну із нагод
Та думаєш чи я завтра прокинусь?
Хапаєш від життя усе,
Ти дав мені весь світ щоб знов забрати
А я вже довіряла перш за все
І знаєш вже і нікуди діватись
Пішов ти не сказавши слів
Чи я образила чи щось недоказала?
Ти мене наче промінь грів
А я тебе вже сильно покохала
В душі нема нічого, вже пуста
Хворіє серце і ніщо мене не тішить
І ось пишу тобі листа
Чи є ще хтось як я хто так тобою грішить?
В тобі знайшла я все, чого нема ні в кого
Кохані очі,теплий погляд, сильні руки
Я кожен день прошу у Бога
Не змушуй переживати знов ці муки
Неначе відірвали серця шмат
І кровоточить рана безупинно
Ти знову ставиш мені шах і мат
І кажеш, ти поранена дитино
Вже нудить і нутро від болю розриває
Без тебе все пішло під три чорти
Якби ти знав..як я тебе кохаю
І розпадаюсь на шматки
Скажи чому так? Може я не варта?
Твого мізинця , навіть не руки
Я йду до тебе, мене чекає варта
І не пускає навіть на 2 кроки
Тебе у мене геть забрали
І грішно те що нічого зробити
Від серця частку відірвали
І нічого зосталось бити.


Рецензии