Доброго ранку!

Доброго ранку!

Ми за ніч красиво відпочили
Всі набрались енергії і сили
Завдання, що вчора не рішили
Ми сьогодні включим в діло

Помню ранок вечора мудріше
Він нам надасть мудру пораду
Знаєш, все вийде і красивіше
Даси любій справі, ділу раду

Мої друзі, рідненькі мої люди
Майте Надію, Віру та Любов
Зранку вдихніть на повні груди
Хай щастя усміхнеться знову
 
Головне ніколи не здавайтесь
Завжди треба діяти сміливо
Любіть, працюйте, старайтесь
Хай буде щастя, радість і диво

Хай буде Вам щасливий ранок
Все буде суперово і Ок!!!
Успіх Вас закружляє в танок
Успішним стане новий день!


Рецензии