Омр яне щастя

ЧЕКАЮТЬ ЩАСТЯ ВІД КОХАННЯ,
ВІД БЛУДУ СТРАСНОГО У ЛІЖКУ,
ВІД ПРАВДИ ЩИРОЇ ЗІЗНАННЯ,
ВІД ДІЙ ЗІ СЛОВОМ В ПЕРЕМІШКУ.

АЛЕ ВОНО НЕ ЗА ГОРАМИ,
НЕ В ДАЛІ ВИБРАНИХ ДОРІГ,
НЕ ЗА ОМРІЯНИМИ СНАМИ.
ЯК ЩО ЗНАЙТИ ЩЕ ХТОСЬ НЕ ЗМІГ?

ВОНО ТАК БЛИЗЬКО,ТУТ,У СЕРЦІ
ВІДЧУЙ ЙОГО ,ЖИВИ ІЗ НИМ.
ДЛЯ ВІРИ ВІДЧИНИ ТІ ДВЕРЦІ,
МІЖ БОГОМ І ЖИТТЯМ ЗЕМНИМ.
Сосєдка О.Д.    22.10.2018 р.


Рецензии