Холодний мармур

На могилі звичний хрест
Мармур чорний з надписом
Від родини,думки ,текст
Люблячий та жалісний.

Там написані слова
Про любов ,повагу.
Ще про те ,що вже нема
Того чолов’яги.

Мармур той в ясну годину
Від людських сліз мочиться
Під рясним бузка цвітінням
Жінка Богу молиться.

Що для того залишилось,
Хто лежить під каменем
Наша пам’ять й Божа милість
І молитви праведні.
Сосєдка О.Д. 08.10.2018 р.


Рецензии