Нема -буде завтра

В один момент ти у житті

пізнаєш, що тобі робити,

знайдеш ти шлях і в забутті

почнеш сьогодні жити.

Майбутнє - шлях незвіданний,

того нам не пізнати.

Життя - це шлях непройденний

і смерть не подолати.

Який же сенс всього цього?

Життя чи існування?

Яка мета всього цього?

страждання чи кохання?

Життя, немов вода тече,

минають дні, хвилини.

Все тільки мить, це все мине

страждання і провини.

Час невблаганний, але є

у всьому цьому правда.

Ми тут, сьогодні, зараз є!

Немає - буде завтра.


Рецензии