Навiщо перекреслювать минуле!

Відповідь на
"Не бійся перекреслити минуле,
Щоб навіть оглядатись не кортіло.
Розцінюй це як досвід, що набула.
А днем вчорашнім ти вже відболіла...
Минуле - гілка в дерева відтята.
Не завесніти їй, не зацвісти.
Вчорашній біль потрібно відпускати,
Щоб в день новий не зміг він прорости.
Хто зрадив раз- не варто віри йняти.
Туди, де зле - забудь про вороття.
Не дозволяй минулому псувати
День нинішній - бо це твоє життя."
@ Любов Дороніна

===========
Навіщо перекреслювать минуле! -
Без нього не народиться життя!
Отак ми своїх пращурів забули!
Без досвіду - хіба це жисть? - буття!
Навіщо біль вчорашній відпускати?
Не треба квіт любові жать серпом!
Як кожен день ген гілку відрубати,
То станеш телеграфним ти стовпом!
Всі зради - зло! Вони з тобою грались!
Сьогодні - дійсно - перший день життя!
Живи ти так, щоб всі тобой пишались!
Не забувати - це не вороття!
=GoldKing=
Хворіти днем вчорашнім! Диво-дивне!
Бо сонце світить для людських сердець!
Тверде каміння зовсім неїстивне -
Біль, туга, розпач, зрада - Най їм грець!
Все – навпаки!!!! «Учора» - корні в «завтра»!
Вони в майбутнє подолають час!
Та наші діти, як свящєнна мантра -
Любов ДО РОДУ! - прорастають в нас!
P.S. Так. Пережив я зради та поразки!
Я - вище болі! Біль - стезя рабів!
До зради взагалі не мав я гадки,
Та зовсім не торопав, що робив!
Проте скулити псом на день вчорашній?
Рубати досвід й вити на луну? -
Як щиро вірив дід мій в брані страшній
Своїй дружині й Богу Перуну!
39-го АйлЪтъ 7527 лЪта С.М.З.Х. (09.12.2018) =GoldKing=


Рецензии