Роса на цветах

Я буду сонцем, буду небом,
Я буду вітром і теплом,
Моя душа летить до тебе,
А щастя цвітом ожило.

Моя любов неслася легко,
Ладнала крила і порив...
Над нами пролітав лелека,
А край - красу душі створив.

І буде нічка, буде ранок,
І день прийде, нам нагадав,
Бузочком квітне в нас кохання,
І плещеться дощів вода.

Якщо твоя душа промовить,
Що бачить все і навіть ніч...
Ти тільки розкажи з любов'ю,
Що дар життя несли весні.

І ти скажи, що наше небо
Воліє відчувати дар...
Роса упала... квіток стебла
Нам мрії несли, поєднав

Нас вечір нині, а лелека
Неслася в неба на крилі...
Давно минула літня спека,
І скоро прийде сніг та лід.

15.11.2018. 15:42.


Рецензии