Няма вол

Цячэ рака да мора,
Сакрэт адкрывае людзям
Сённне цячэ,цякла ўчора
Будзе цякчы-нас не будзе!
Яе жывы гук не заглушыць зіма...
Шчасце і радасць у хвалявым пенні,
Як у ракі-такой волі няма!
Яна ўпэўнена-Я,ў сумненні.
Як небасхіл-склепы смутку,тугі
Два бакі кожнай медалі
Рэчка адкрыта-а вось берагі,
Што ад вачэй яны скралі?


Рецензии