Аномалия

      
-Вуна заз гаф ганай, духтурдиз фида
 Ва адан жавабар къе заз хкида,
 Гьи жуьре акъатна  кардиограмма?-
 Килига таб мийир  вуна заз амма!
 
 
-Фикирмир, азизди   къалурна вири,
Рекьидач икьван фад дири, я дири,
Лукьманриз чида кьван -абур гьали я,
Диагноз гана заз : аномалия!
 
Лагьана, жакIумар кьунва са тIалди,
Секинвал гузвач ваз и  къалмакъалди.
Азабар кIватнава на жуван гине-
Мад са рикI ава кьван зи рикIин къене!
 
 
Вири хъсан жеда ,дерт мийир вуна,
Куьлуь  затIарикай багьнаяр кьуна,-
Хъуьрена элкъвена ам гьамиша хьиз,
Пашман вилерилай накъвар алахьиз…
 


Рецензии