Где наш любимый Дед Мороз

Вже грудень місяць на дворі
Та мабуть зима спить
Бо за вікном снігу нема
Лиш дощик ляпотить.

Де ж це наш любий Дід Мороз
Невже і досі спить
Чи може посох загубив
Тому він і мовчить?!

Та мабуть так воно і є
Щоб трохи подразнить
Він в теплій хаті задрімав
Й спокійно, тихо спить .

Мабуть тоді, як прийде час
Права весні віддати
Проснеться зимонька зима
Й почне права качати.


Рецензии