Загубленi слова

                Слова любові і підтримки даруйте усім
                своїм рідним і близьким.  Побільше поваги
                і теплоти – бо в цьому  маємо потребу.

Де знайти загублені слова,
В якому місці, де вони сховались?
Шукала їх я з ранку допізна
Невже вони від мене відцурались?

Душа людська буває ще й німа,
А слово добре хочеться почути.
А я кричу, кричу, що ще жива,
Я хочу радість у душі відчути.

Я посилаю Вам своє тепло,
Побільше сонця і побільше неба.
Слова любові переможуть зло,
Бо в цьому маємо потребу.


Рецензии