Найкращий гiсть

Миколай святий приходить,
Несе радість для дітей.
Подарунки їм приносить,
Він найкращий із гостей.

Цілий рік його чекають,
В мріях бачать вони сни.
Під подушку заглядають,
Подарунок є чи ні?

Святому вірять  Миколаю,
Що подарунки принесе,
Все на двері поглядають,
Зачекались вони вже.

На дворі віхола гуляє,
І хурделицю несе,
Дітвору вона лякає,
Що дороги замете.

Зупинити свято хоче,
Снігом місто замела,
Дітям голову мороче,
Перед святом вона зла.

Їх уже не залякати,
Свято їй не зупинить.
Будуть мріяти, чекати,
Миколая у цю мить.


Рецензии