Ukraine as fate

Не втратити б її...
Задуману...
Єдину...
Понівечену геть неволі забуттям,
в якому вже ніхто не бачив Україну,
що бореться за шанс вернутись до життя...
Не зрадити б її...
Не стерти з мапи світу,
що в темряві сторіч на щирість не чека...
Цю віру і любов нікуди не подіти
зі сплетеного в ніч квітучого вінка...
Не знищити б її...
Веселу...
Легковірну...
Заховану в степах і мареві Карпат,
де вічная краса і тиша неймовірна
рятують нашу суть від виплеканих втрат...


Рецензии