Тчэцца посцiлкаю белай...

***
Тчэцца посцілкаю белай
Дзень зімовы па палях,
Па саломе перапрэлай,
Прыдарожных кавылях.

Тчэцца посцілкай льняною
Дзень адліжны ўздоўж дарог
Цёплай снежаньскай парою
Неразгаданых трывог.

Тчэцца посцілкай адзінай
Мой маршрут – жыццёвы пуць.
Над любімаю Айчынай
Кветкі белыя цвітуць.

10. 12. 2018 г.


Рецензии