Я

Я щаслива ще людина
 живуть в душі любов і радість щохвилини
Моє я щасливе дуже дуже
Воно з любовью завжди друже
В морі щастячка купається
З талантом з музою стрічається
Живу в коханні
душа плавиться
Моє життя любовью славиться


Рецензии