кому больше повезло

Наче в курнику живу
І це реально наяву
Сплю в подушках на перині
Одіяло з пуху
Мені приємно у родині
 шепчу ЛЮБЛЮ коханому на ухо

Тепло ніжно у Душі
Уже родились малиші
Який уют в моїй глуші...

В подруги груди з сілікону

 бродить по кімнатах свого дому

 кругом синтетика і красота

Житуха в неї не проста

Гроші все вона щитає

На комфорти витрачає

Що таке комфорт душа не знає

Життя летить і час спливає

кому  краще
я незнаю


Рецензии