Боже нас ння

Люди добрі ,будьте чемні,
Бога не гнівите.
Бо без Нього ми нікчемні,
Бідні наші діти.

Одне,одного цькуємо,
Кажемо прокляття.
Свою гідність ми псуємо,
Судимо с завзяттям.

На частки хреста зламали,
З піною у роті.
Не Господні діти стали,
Скоріш ідіоти.

Попи нами заправляють,
Щоб ділити гроші.
Брат ,у брата вже стріляє
Та цілує мощі.

Йдемо разом ми на сповідь
Та хреста цілуємо.
чорти по між нами ходять,
Бо в церквах глузуємо.

Не беріть до рук каміння,
Мантію не міряйте.
Боже ,ми усі ,насіння,
Як що ви в це вірите.
Сосєдка О.Д.    19.10.2018 р.


Рецензии