Тепла ос нь

Такий чудовий теплий Жовтень,
У вісімнадцятому році.
Вже листя, майже скрізь пожовкло,
Лестви гора на кожнім кроці.

Неначе в літку сонце гріє,
Троянди знову розпустились.
Вугілля у мангалі тліє,
На м’ясо гості запросились.

Так тепло,скрізь пташки співають,
Потроху бджоли мед збирають,
По черзі друзі наливають,
У думках гарний тост тримають.

Відверто хоче кожен мовить,
Тримая у руці вино.
Один завзято красномовить,
Як ніби він артист кіно.

По кілька чарок вже хильнули,
Рідніші раптом всі стають.
Про важність деякі забули
Їдять шашлик, горілку п’ють.

Нас пестить дивом тепла осінь,
Розлила всюди барвники.
Є трохи хмарок,є і просинь,
Є поруч друзі-диваки.
Сосєдка О.Д.   17.10.2018 р.


Рецензии