Укра на

Дай щастя рідній Україні…
Тебе благаю Боже мій…
Щоб були ми завжди єдині…
Мій схід і захід назавжди…

Хай вітерець гуляє в полі...
Теплом вітаючи лани…
Ми варті кращої всі долі…
На благодатній цій землі…

Нехай випробування різні…
Не спинять нас на тім шляху…
Бо наші помисли всі чисті…
Ми спільну маємо мету…

Навіки скинути кайдани…
Безладдя, чвар і самоти…
Добробут щоб прийшов до хати…
І Мир до кожної сім’ї…

Нам не займати всім відваги…
Бо ми по крові козаки…
Тремтять хай вороги прокляті…
Щоб в Мирний дім з мечем прийшли…

Всі від меча свого поляжуть…
До одного і назавжди…
Їм не здолати волю нашу…
Бо маєм погляди свої…

Ти будеш вільна Україна…
Зазнають смерть твої кати…
Країна рідна, моя мила…
Як сонце нам завжди світи


Рецензии