Лист до матерi

                Герою АТО  Чайковському Ігору, 
                Присвячується.
               
               



Не можу,мамо,я на це дивитись,
Хтось зажирів,а тут усе в вогні,
Чуєш,мамо!Як мені змиритись?
Там усі  сміються,а тут усе в багні.

Ти чуєш,мамо!Сам кажу собі,
Чомусь так холодно,на серці рана,
Та не боюся я, повірте,ні!
Я не боявсь, і не боюсь тирана.

Країна мене звала,звала,так,
Та бачу в нас несправедливо,
Майдан пройшов я,а відтак-
Донбас я захищаю,це важливо.

Я пишу листа знову тобі,мамо,
Чому мені зажди стріляють в спину,
Я згадую Майдан,усе так само,
Мені пробач,рідненька,за провину.

Привіт,моя!Ти чуєш,я скучаю,
Сьогодні,як в останнє в бій іду,
За тебе битись буду,рідний краю,
Країну хочу бачить молоду.
                Спасибі  за все,моя мамо.

                09.12.2018р.


Рецензии
Здравствуйте, Владимир!

Рвётся Ваша душа, рвётся сердце...
А что можно сделать? Только Бога
просить и маму, чтобы она молилась
за родную страну и её детей, вразумила
их...

С уважением к Вам и пожеланиями мира,
добра, здоровья,

Дарья Михаиловна Майская   14.01.2019 20:52     Заявить о нарушении