Сердита

Буваю завжди я сердита
На тих, хто бреше без страху,
Хто в хутро влітку весь удітий,
Хто до багатств має жагу.

Чому, спитаєте напевно.
То вам відверто я скажу-
До того ставлюся так ревно,
Бо і сама тим всім грішу.
09.12.2018


Рецензии