тяжелая наука

Ой неможу розібраться

 хто тут я
а хто Душа моя

Хто тут горе хто тут щастя

Хто душевні почуття

Хто нас ранить
хто украсить
коханнячком  моє  життя

Та жить бажаю до пуття
Чекаю щастя з майбуття


Рецензии