Яка тиха укра нська н ч

Яка  тиха  Українська  ніч,
Гордовито так  місяць гуляє.
А на небі зірки пліч о пліч,
В темноті тихо-тихо дрімають.

На  деревах   туман  зависа,
Закриває  проміння  яскраве.
І  схвильована в морі  вода,
Вона втоми  ніколи не  знає.

І   сумують   чомусь  тополі,
Бо не чують пташинного співу.
Погрузились  вони  в глубину,
Бо вже  осінь зустрічає зиму!!!


Рецензии
встречает осень зиму
дождями и туманом...
с уважением Юрий.

Юрий Кузнецов Дмитриевич   09.12.2018 18:56     Заявить о нарушении