Повернiть й посмiшку свою

Ще вчора ти сміявся,жив,
Гітарний спів лунав гаями,
Усім завжди ти дорожив,
А нині сльози ллються в мами.

Схилилась в жалобі Вкраїна,
Донбас в вогні,бандит не спить,
Поглянь!В Пісках одна руїна,
Сам Бог його буде судить.

Осінній вечір гомонить,
Розплакалась кров’ю калина.
Я вже в небесах,а хотілося жить,
Та як там,дружино,дитина?

Тебе я просила,благала тебе,
Бережися,дитино,молилась.
За країну, я знала,підеш на любе,
Та й звістка погана приснилась.

Не плач, моя мамо,країно не плач,
Не плач,моя люба дружино,
Що не встояв я вчора,ти чуєш,пробач,
Я молюся за тебе,дитино.

Поверніть їй усмішку свою,
Мамі найдорожчій,Україні, 
Я на варті в небесах стою
Я стою за неї на коліні.

                05.11.2018р.


Рецензии