Добра книга

 
Добра книга для малечі,
Дуже в ній цікаві речі,
Хто не вміє, ще читати,
Можна все запмятати.
Все написано красиво,
Дуже легко і правдиво,
Припадуть вам до душі,
Дітям також, ці вірші.

Про Українську природу,
Принесуть вам насолоду,
Зачарують вас слова,
Ті, що здатні на дива.
Дуже люблять, їх малята,
Вірші, ці про маму, й тата,
Про омріяну красу,
Про усмішку і сльозу.

Та нам плакати не слід,
Хай розтане в серці лід.
Книга пам'ять розвиває,
Серце весело співає.
Тут лежить душа поета,
Вся охоплена планета,
Той хто купить, зрозуміє,
Що вона навчати вміє.


Рецензии