Музика весни,

   
Санки, лижі, ковзани,
Вже на антресолі,
Перша музика весни,
Пролунала в полі.
Заспівало джерело
І біжить до річки,
Оживило, вже тепло,
Верби, та смерічки.

Річка воду понесе,
У широке море,
Весні радується все,
Потепління, скоре.
Досить жити у журбі,
Всім бажаю, щастя,
Зацвітають на вербі,
Котики пухнасті.

Хай біжить, дзвінка вода
Поле визволяє,
Трохи нам зими шкода,
Та. Хай совість має.
Принесла весна тепло,
Знову до оселі,
Сонце, золоте зійшло,
Будуть дні веселі.


Рецензии