Корисна справа

      
Ходунки, це не забава,
А така корисна справа,
Маю вдачу не погану,
До шухляд усіх загляну.
І на кухні діло маю,
Собі каші замовляю.
Розсипаю сіль та манку,
Дістаю усіх, я з ранку.

Воду в кухні посолю,
Адже море, так люблю,
Кажуть, що солоне море.
А калюжа, ця не горе.
Поки мама прибирала,
Я у ванну зазирала,
Звідки там тече вода,
Кран далеко, так шкода.

Почекайте, рідні трішки,
Скоро, я піду вже пішки,
В ходунках, це перші кроки,
Дочекаєтесь мороки.
Від матусі до стола,
Я уже пройти змогла,
Перші кроки перемога,
Ось моя земна дорога.


Рецензии