Дiти радi

Сонце глянуло в шпаринку,
зупинилось на хвилинку,
посміхнулось і моргнуло,
і проміннячком ковзнуло.
Пішло далі манрувати,
гарний настрій дарувати.
Все навколо засіяло,
темінь сонечко прогнало.
Раді хлопчики й дівчата,
дістають свої санчата,
ліплять бабу снігову
і фортецю чарівну.
Грають весело в сніжки,
ліплять з снігу пиріжки.
Раді діти що  прийшла
знов до нас уже зима...


Рецензии