Без тебе

Без тебе я - як квітка без стеблини,
Як степ сухий без дощика краплини.
Я - як літак, що втратив висоту.
І в грудях лиш частина серця б'ється.
Я як принцеса, що ніколи не сміється.
Як статуя співця, якого обрекли на німоту.
Без тебе дихати не можу і співати.
Блукаю в тих місцях, де разом ми були.
Не знаю, як я можу жити і майбутнє планувати?
Тому не знаю, що у ньому завжди будеш ти.


Рецензии