Я був на вiдпочинку в нашому Криму

Я був на відпочинку в нашому Криму

Буденність і сезон у Євпаторії 2013
У Севастополь теж проїздом повернув
Воєнний флот Росії вперше я побачив

На вулицях усі тоді привітніші були
А ранок завжди починався з чаю

Він був холодний, так щоб від жари
І я тепер за ним і Кримом у душі скучаю
Держава була винна братові за газ
Про це кричали ЗМІ роками
Ось він і відібрав те що було у нас
Через анексію, своїми блять руками
И вот теперь тут дивный новый мир
Народный, крепкий, новый, русский
Кумир Владимир Путин, он ведет тут пир
Уходи отсюда или будешь грустный

Ветер погасет огонь этих людей

На полуострове начались зачистки
Арестанты приверженцы других идей
Шли обыски, читались переписки
Олег Сенцов в Лефортово сидит
Май на дворе его туда доставил
У них свобода слова спит

Кольченка в колонию отправят
Республика потеряет автономию
И все про крым забудут
Морского туризма у приазовия
У полуострова не будет

P. S. До цього часу тішить, що поїхав в липні 2013 року на півострів. Я планував повернутися сюди в 2014, але навіть не думав, що це буде остання зустріч. Через пів року після цього майдан, анексія і приєднання до РФ. Але...

Я був на відпочинку в нашому Криму.


Рецензии