В День народження. Для мами

Напевне, ніщо так сильно
Не принесе тобі радість,
Як звістка, що донька з сином
Навіки Христу віддались!

Напевне, ніщо так міцно
Твоє серце не стискає,
Як ще одна гарна звістка:
Твої діти Бога знають!

Напевне, ніщо так гірко
Не викличе твої сльози,
Як сказане слово різко
У відповідь на тривоги.

Напевне, ніщо так сильно
Твоє серце не бажало:
Щоб в вічності вся родина
Разом Бога прославляла!

Напевне, ніхто так сильно
Ще не хвилювався за мене.
О мамо! Адже щоднини
Молитви твої линуть в Небо!

Здається, тепер розумію:
Ти, начебто, ангел мій...
Тебе берегти я не вмію
У вирі безглуздих мрій.

Пробач!Звук твоїх пісень
Чомусь я ціную так мало...
В черговий святковий день
Із святом вітаю, МАМО:)

Я,правда, люблю тебе
І , знаєш, тобі бажаю:
Хай Бог все життя веде
Тебе до бажаного Краю.

Присвячую мамі у її 37 День народження(08.12.18р)


Рецензии