Doua inimi de dor

    08.12.2018 год.
     НОВОСИБИРСК
      (Mold.)
Undeva in  amurg
Murmura o chitara,

C-a si primul sarut...
In acea primavara,

Gelozia atunci a incoltit
In seara albastra,fugara.

Noi pornit-am pe-un drum fericit,
O,iubirea mea dulce,amara.

O,amor nesfarsit,ratacit
In seara albastra-ramai...

Printre stele,faclii
Sincer,strans legamant,

Noi mergeam fericiti,
Luna-n cer ne privea.

Doua inimi ferbinti,
Intr-un ritm ne bateau,

Doua inimi de dor,
Ce mereu vor canta.

Tu esti dragostea mea,
Eu sant dragostea ta.


Рецензии