Поздно списывать от них

Морозит ,
чешуя
немдного
облетает
 
Ни Autumn
fucking - frost
никто
by phone - ни отвечает
No respond

А списывать
 горазды
Wnen getting underground
especially , one morning  -  calls are coming
Is  system failure
in random order

Killing call
обзвонг

Where to where
goingg
are we Myxo-Phone - ?


 


Рецензии