Дали

ДАЛИ ...
Автор: Р. Русев               

Бяло слънце,
пясък жълт,
бряг зелен
и утихнало море.
Лодка,
две весла,
тя и той,
ръце,
очи
и синева.
Устни,
мигли и коси,
две усмивки,
тишина,
пръсти сплетени,
мъничко тъга
и вятър
по лицата ни.
Любов ли е?
Дали...


Рецензии