Цигулка за теб

ЦИГУЛКА ЗА ТЕБ
Автор: Р. Русев               

Нереално печален
звук на цигулка
за живот
от първото утро до днес.
В пустата улица
цигулар с лък по струните
ми вади душата
и носи тъга.

Живот - бродяга в град,
самотно скитащ,
като музика
на уличен цигулар.
Днес съм сам
в тишината мълча,
остана топлината в душата
щом цигулката плаче
за теб...


Рецензии