Вася спыть самый но

Ій ны чуе віршый

Нам есть а чём вам расказать.
Вот пасма3те: долар гінет.
А шэ Усманова театр
Скыдае нагавыцы.

Іван Денісовіч попав
С тюрмы да ув століцу.
І ужас дыкыj но j ныхаj
Повсюду ва в парыжках.

Павсюду свыночок даят.
Хто так, а хтося тыхо.
І наступае сракопад.
От пэрцю з газом в бісыj.

Мы зарэ ззілы грам сырка.
А, ну, ж остатнэ мышам.
Мы ж холоділкы увключаjм
Шэ j в декабрі са Кіскаj. 

Колысь в колодяз опускав
Усё, шо ны загныло.
Да как-то раз пропало масл.
Мы сь всё-такы артісты. Ну, j дэсь лыжыць на дні жэ.

Куда, чево і как хранят
Своё здоровЕ німцы.
Да взев іс морозілкы мяск
Іj бац на  стіл… котыщам.

Всэ прывратылы мы в трупарнь.
Ныма ны смысла в жытцы.
І лезе в голову но: як сь…
Поjті да зном жынытысь?

Ну, бо от мні всэ сныцьця пранц,
Шо в арміі пыв спіртус:
Адеколон, троjноj, хер-рась!
І ты ж должон так быстро.

Я здывувався: враз пудняф
Товді пудову гіру j!
Ну, ха, рукою леваj встав
І лампочку я, дідко.

Колы ж-то будэ шоколад
Да с кофеем злодіjскым
Шэ пудыjматы авру Васьц…
От шо в дочці ву грывцы.

Нас прыгучылы jісты смачн!
А шоб полезно? Ныгдэ.
Мы крышанамы обjідавсь,
Лапшоё-самоділко.

А шэ – намажымо на масль
Згущонкы ж, НЕ павідла.
А мэд був но у год дэсь раз.
Но сотовыj і свіжыj.

Хто знав про цюкор-рафінад?
Ля нас було аж дывно,
Ек однокласнік Мішка жрав
Пысочок з маслом-хлібком.

А вы во так сумілы б:
Ну, сісты і ны j мыслі?
Но слухаjіш, ек гынэ
В тобі посліднэ быдло.

…А шэ – но протопыв ты
Вылызную кваТігру сь.
А попылу скік выгрыб.
А дрова – бы бырвінне.

І ны скучаю навыть,
Шо Хтося Каж: пісатель!..
Да-да, нымае Брата
Во мні од Божыj ласкы.

Ну, смыjімось но как бы.
Втіхую, быс пысання j.
І но во зары вмажым
Ля всіх высёлу басню.

Ведь всё – выпробуванне.
І выстоj, выстоj. Навыть –
Колы тобі у хару
Товчуть евРэjі маку.

...а поjізд дэсь поjіхав.
Куды ж мы всі во лізым?


Рецензии