У вас жэ есця дидко бородат,

Которого вважають в Бисуна

Когда на свете звёзды бы j не светят,
То это как бы просто не j пожар.
А вот когда ударятс две планеты,
То дэ ж тут поцылуj у піс да рванц. –

Ну, вот ек Татка шося тут прорвало.
Шо він аж матом вроде бы j на вас.
А я ны знаю, как і разгаварвать
Са тым скотом, шо зубы рвэ но влад.

Чытаю Шакті-Шыву, шоб здержатысь.
За стуло аж дыржуся j за рукав.
Бо чэлюсть вырвуть – ты і ны зобачыш.
А ведь в Крыму зуб вставлять на лет 2тц. –

Ну, j дэ тут шо познаjіш, шо ныма вжэ j
Того святого ажны серібра.
І но свістёл ля мні шэ шося кажэ.
Ведь ты ны влізыш в вэрхню полость сам. –

Учора но дывлюся: шось палае!..
Ну, ек наjівся масла спакваля зь.
Ныма вж у крамы навытькы іj газы,
Ны то шо хоть кавалочок сырка.

І я вот шас Сашкам уріжу j в лапу сь
Смытаны j творога з Янова аж:
Іды купы ля мні хотя б заварнік
Да быз набора с чашкамы ля падл.

Іды наjды шэ тэплыньку пірчатку
Да коб рубашка баjкова ночна.
Да дід ны мэрзнэ, бы j ёгона маты,
Шо внюхвае своjі бздюха быс страх.

А в нас тут отключылась біла лампа.
А ты таку ж зобачыш враз у жаб.
На всэ сыло едінственныj “реактор”.
І тоj стоjіть і ждэ прывозкы салк.

Земля-Земля! Татары это рашы ж.
Шо 200 рік аж мучылы русалк.
І до того ужо мы дыкы сталы,
Шо ніколашкам чэсть і в лётчыкав.

Куда ны глянь – усё забытэ напроч.
Колхозы в сволоч быс контор навстяж.
І хто тобі млынце спычэ быз мяска.
Бо в маслы слабым вжарать жыру – жах!
Ну, ж піща трэба шкварко коб ванях.

І шо, тыпэр мні нада до начальств?
Бо от мінздрав іздал указ: ныкак
Врачі ны ошыбац в назнач лікарсф.
Шо нам казаТы про мышэj ув хатц?

Ось цілыj дэнь вычысцював но спальнь.
А в горлы всё слюна j пожер в зубах.
Ну, полоскаты став старо ромашко.
А в снах с полёта вжа скы2е тьма:

А ну стягаj трусішкы термостатн!
А ну помэрзны на штырох дошках!
Да вынюхаj звыріны кобляха.

У нас жэ е збавеньне од шызарнь.

...Шо в нас осталось в городах от савк.
Оно 0-3 з 0-2 – і вся компарть.
Шо, елі е коло якэjі псарнь?
Да трэба вітёр більшыj ля вовка.

Но... мы давно летім собі на Марс!
І лазерные пушкі ріжуть пранц.

Дэ ж совысть чоловіча пак ушла...
У бані праославны крыють мать.
А 100іть дощык, бы j парілк, фсекда.
І ты, покіль одівся, ны засравсь. 


Рецензии