ВВВ-11 В дчуття власно важливост

Виняковість жіноча богемна,
А важливість - ніхто не оскаржить,
Для дітей вона - матір недремна,
Для коханого - секс в антуражі.

І чим більше сімейна важливість, -
Ширше коло потреб і вимог:
Кому треба - сніданок поживний,
А кому - список із засторог.

Каша манна - слинявчик на шию,
І усмішка на кожне агусі,
Хто іще, нагодує, сповиє,
Й подарує міцні обнімусі.

Хтось - смикнув за спідницю, щоб мама
Вмить увагу звернура на нього,
Бо у черзі - немає прогалин,
Хто не встиг - той стоїть за порогом.

Старшим слід головою хитнути -
Не вникаючи, згодитись ствердно,
Аби швидше до школи спихнути,
Щоб не діяли криком на нерви.

Й чоловіку - звабливо всміхнутись,
Поцілунком утішити спрагло,
Може, вигадать ще ліліпута -
Аби більшою була ватага?

Бо матуся  - завжди буде поряд
Не спакує в дорогу валізи.
Вона центр - в сімейному колі,
І де сядеш на неї, там злізеш.


Рецензии