ВВВ-10 В дчуття власно важливост

Віртуальний світ - здіймає
На почесний рейтинг слави,
Тільки справжніх отаманів,
З булавою і з вусами.

Щоб накручували лайки,
Наче вуса - без обману,
Були спритними на байки
І потішні горлапани.

Щоб могли обставить справу,
І представити брехнею, -
В піраміді віртуалу,
Зводить блоки - з ахінеї.

Приперчити словом влучним,
Й розсмішити анекдотом,
Щоб у армії не скучно
Було справжнім ідіотам.

Булавою, наче гетьман,
Повернути військо в бій,
Щоб дизлайкало уперто -
Конкуруючий відстій.

Та як тільки йде до діла
Розбігаються холопи,
Думку, що гегемоніла,
Підписота не второпа. 

Лідер рейтингів і думки,
Віртуальний командир,
По команді своїх струнко -
Лайкає себе один.

А де ділись пустомелі,
Пустослови і зіваки?
Інтернет - немов пустеля,
В ній обманять навіть батю.


Рецензии