Стукнув зайчик

Стукнув зайчик у вікно
і впустила я його.
А той зайчик диво-диво,
вмить,сягнув скоріш на стіни.
Потім він майнув на стелю,
оглядав там всю оселю.
Я його мерщій ловити
щоб гармидер зупинити.
Довго я його ловила,
що й нестало в мене сили,
та зайча було вправненьке
і грайливе, веселеньке.
Ось і вечір на порозі
а зайча стрибає й досі,
пішло сонце спочивати
зайчик зник кудись із хати.
Може десь він причаївся?
І куди ж то він подівся?


Рецензии