Образа

Образа, помста, я не знаю.
        Лютує, сердиться зима.
Снігами білими шмагає,
        З морозу в жар, не новина.

І знову ж, знову з головою,
        В ту ж саму річку, той же брід.
Марнуєм дні з чужим, чужою,
        Тріщить, пришерхлий сивий лід...


Рецензии