Гьарай дуьнья!

ЦIайлапанди  ягъай  хьтин,
АтIун  тийир тIал  хьана  заз,
Вири  сирер  ваз  ахъайла,
РикI  атIудай  яр  хьана  заз.

Гил  за  вучда,  гьарай  дуьнья?!
Ярдикай  заз  хьана  душман,
КIанда  лана - ширин  лугьуз,
Вирибуркай  хкяй  тир кьван.

Гьинай  чидай  агъу  тирди,
Гъиляй  вирт  гуз за  хвейиди,
РикI  чIулав  са финдигар  тир,
Къван  хьиз  кIвализ  аватайди.

Дувул  галаз  цуьк  акъудай,
Назик  зи  сес  мецел атIай,
Вун  чилерай  чилериз  фий,
Варз  я  лугьуз  са экв  тагай !

Прага 2018


Рецензии
😻😻😻ма ша Аллагь

Омар Казиханов   13.01.2020 08:31     Заявить о нарушении
Спасибо.Успехов Вам творческих и удачи во всем!

Зубера Гамзатова   05.04.2020 23:22   Заявить о нарушении