Коли ноги стопче пiлiгрим

Коли ноги стопче пілігрим,
Ржа укриє духовий оркестр,
Я тобі про себе розповім -
На відмінно здам останній тест.

Безгоміння перейду межу,
Вріжусь в натовп, де пиріщить день.
І тобі про себе розкажу -
Тільки дочекайся одкровень.

Від лавсторій вітром крижаним
Буде віять - це іще не все.
Розкажу, як порожніє дім.
Тільки ти не затуляй лице.

Не кажи, що все було не так.
Може, я навмисно помиливсь.
Хай на гілці це підтвердить грак.
І туман, що в ноги постеливсь.

Не сприймай все сказане за гру
Слів, які неначе з неба грім.
Розкажу про себе і піду,
Зморшками укритий пілігрим.


Рецензии