Зiма

Ужо мiнула восень
I прыйшла зiма.
Кожны дзень з марозам
Да людзей яна.

Усё пакрыта коудрай
Белаю навокал.
Навалiла снега
Высока аж да вокан.

Птушкi прыляцелi
З лесу да цёплых хат:
"Дайце сала,хлеба!"
Быццам гаманят.


Рецензии