Регрессия Красимир Георгиев Регресия

Вон, вверху, кажется, танцуют ребра крыш,
Но, за каплей идет дождь и пропадают все подробности.

Красимир Георгиев
РЕГРЕСИЯ

Асоциациите танцуват върху ръба на покрива.
След капката идва дъждът, после детайлите изчезват.


Рецензии