I am not a dictator, but I am quite rough

I am not a dictator , but I am quite rough
I don't often smile , I never shed tears.

I have no guilt in beeing too strange
I am what I am , let others detest me.

Those were days, they have eternaly gone
when I was afraid to show my nature.

I am very rude , may be a boor
but it's my own ,personal selfhood.


Рецензии