Ми знаемо, що в нас нема часу

Ми знаємо, що в нас нема часу
на гойдалки юнацького вагання,
і саме це кохання нам востаннє
дарує небо... І твою красу –

цнотливу, наче ти і вберегла –
для мене саме – цю дівочу цноту, –
обожнюю, як досконалі соти
обожнює приречена бджола...

І хто сказав, що час – безжальний? Ні –
наш час до нас прихильний, як ніколи:
він щастям нас оточує довкола –
він вічністю звеличив наші дні...


Рецензии